Η ChamSys MagicQ MQ500 Stadium Κέρδισε το Βραβείο PIPA στην Prolight + Sound

21/04/2017


Φρανκφούρτη, Γερμανία -  H ChamSys MagicQ MQ500 Stadium έλαβε στην  Prolight + Sound το Διεθνές Βραβείο Τύπου (PIPA) για το «Καλύτερο Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία ελέγχου φωτισμού.  Με βάση την ψηφοφορία με πάνω από 100 δημοσιογράφους από εξειδικευμένες δημοσιεύσεις, το βραβείο απονεμήθηκε στις 6 Απριλίου στην  Prolight + Sound.


«Αυτό το βραβείο είναι ένας φόρος τιμής για την ChamSys », δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ChamSys  Chris Kennedy.  «Η ChamSys έχει χτιστεί για να παρέχει στον τελικό χρήστη ελευθερία και ευελιξία, γιατί σεβόμαστε τη δημιουργικότητα που είναι εγγενής στη διαδικασία του σχεδιασμού.»

 

 

Με ενσωματωμένο το υψηλής ποιότητας 3D Visualiser "MagicVis", δύο οθόνες multi-touch σε full HD ανάλυση, με ρυθμιζόμενη γωνία θέασης,  με τροχό για την ρύθμιση της έντασης, δύο crossfaders 100mm για χρήση σε θέατρα, 42 πολυχρηστικά faders και πλήκτρα για live busking, 200 universe  για να  παρέχει στους προγραμματιστές το υψηλότερο επίπεδο ελέγχου, ενώ παραμένει φιλική προς το χρήστη.


«Είμαστε περήφανοι που μερικοί από τους καλύτερους  δημοσιογράφους στη βιομηχανία  θεώρησαν σκόπιμο να ψηφίσουν την MagicQ MQ500 Stadium», δήλωσε ο Chris Kennedy.  Ως ομάδα, αυτοί οι  δημοσιογράφοι είναι πολύ καλά ενημερωμένοι.  Όχι μόνο αφιερώνουν πολύ χρόνο στην κάλυψη αυτού του κλάδου, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, είναι επίσης προγραμματιστές και σχεδιαστές οι ίδιοι – έτσι ώστε είναι εξοικειωμένοι με τα θέματα και τις ευκαιρίες που περιβάλλουν τον έλεγχο του φωτισμού ».


Η ChamSys είχε μια επιτυχημένη έκθεση στην  Prolight όχι μόνο κερδίζοντας το βραβείο αλλά και παρουσιάζοντας  το νέο MagicQ Stadium Wing για πρώτη φορά στην έκθεση.