Νέα Κινητή Κεφαλή LED MB400R

29/01/2016


H ACME ένα κατασκευαστής επαγγελματικού εξοπλισμού LED φωτισμού διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της με μια οικονομική και αξιόπιστη κινητή κεφαλή LED με εξαιρετική ποικιλία beam εφέ και απίθανη ανάμιξη χρωμάτων καθιστώντας τη ιδανική για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Δημιουργεί εντυπωσιακά πολύχρωμα πτικά και είναι φιλική προς το περιβάλλον, ενεργειακά αποδοτική καθώς και οικονομική σε σχέση με άλλα παρόμοια προϊόντα του ανταγωνισμού.

 

 

Η κεφαλή LED-MB400R αποτελείται από 24 10W CREE XM-L Color LEDπου συνδυάζονται με το μοναδικό περιστρεφόμενο φακό οπτικών της ACME και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα φωτός, καταπληκτική μίξη χρωμάτων και γωνία δέσμης 4-44° καθώς και έλεγχο quad-zone για τη δημιουργία εξαιρετικής ατμόσφαιρας. Είναι ιδανική για club, disco, ιδιωτικά πάρτι , κλπ.

 

Με τέλειο pan 540 ° και tilt  240 ° κλίση που είναι ρυθμιζόμενο ως προς την ταχύτητα, κάνει το show πιο πολύχρωμο και ισχυρό. Με ένα ευρύ φάσμα DMX καναλιών συμπεριλαμβανομένων 10/13/15/17/29  προσφέρει στους χρήστες διάφορες επιλογές για τη λειτουργία του φωτός. Εξοπλισμένο με εφέ strobe μεταβλητής ταχύτητας κάνει τα σόου πιο ζωντανά και πιο ενεργητικά από ποτέ.  Με τη χρήση του controller CA-8  πολύ εύκολα ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί πολύ δυνατά φωτιστικά σόου μόνο με το κούνημα των δαχτύλων του.

 

Με γνώμονα το περιβάλλον, η ACME σχεδίασε το  LED-MB400R ώστε να να μην περιέχει  επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως ο υδράργυρος, και να μην δημιουργεί επιβλαβείς εκπομπές ακτινοβολίας όπως UV ή IR, γεγονός που το καθιστά πιο φιλικό προς το περιβάλλον από ό, τι τα παραδοσιακά προϊόντα φωτισμού .