Η Pulsar Συμβάλει Στον Εορτασμό 50 Χρόνων Ανξαρτησίας της Σιγκαπούρης

09/09/2015


Η φετινή Ημέρα της Ανεξαρτησίας στη Σιγκαπούρη θεωρήθηκε η μεγαλύτερη και η χώρα προετοιμαζόταν για μήνες και στην πόλη της Σιγκαπούρης κηρύχθηκε τετραήμερη επέτειος/γιορτή.

 


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την εξωτερική παρέλαση και τις τελετές, μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από την πόλς σε σχηματισμό των 50 και μια επίδειξη πυροτεχνημάτων φώτισε τον ορίζοντα της Σιγκαπούρης.


Η Pulsar  ήταν στην ευχάριστη θέση να συμβάλει με το δικό της μικρό τρόπο, φωτίζοντας τον Millenia Πύργο της Σιγκαπούρης.  Ο φωτισμός του κτιρίου είχε συγχρονιστεί με άλλα κτίρια σε όλο τον ορίζοντα για το θεαματικό αυτό γεγονός.

 

Η ομάδα Pulsar έρευνας και ανάπτυξης της Pulsar κατασκέυασε έναν ειδικό φακό για το ChromaFlood 200 για να ταιριάζει καθαρά με τις  διαστάσεις των pixel και να κρύψει το άμεσο φως από το φωτιστικό. Μετά από διάφορες δοκιμές και μελετώντας την δέσμη γωνίας και απόδοσης του φωτός, η λύση που προσφέρεται από Pulsar επιλέχθηκε λόγω της μεγαλύτερης κατανομής του φωτός, την ικανότητα να παράγουν οποιαδήποτε απόχρωση και του λευκού καθώς και θα το απαλό dimming. Άλλα πρακτικά στοιχεία που προσφέρονται από Pulsar περιλαμβάνουν την ενσωματωμένη λύση διαχείρισης καλωδίων “Quicklink”, ένα μόνο καλώδιο για την παροχή ρεύματος και για το σήμα DMX πράγμα που δημιουργεί τεράστια οικονομία κόστους και χρόνου καθώς και την ικανότητα να δίνει διεύθυνση και να λειτουργεί τα φώτα απομακρυσμένα μέσω του PFM - Pulsar Fixture Management .Τα φώτας διευθύνονται από ένα σύστημα διεύθυνσης υψηλής τεχνολογίας της d3 Technologies μέσα από 14 DS5 Data-Splitters σε 40 controllers ChromaZone και 368 ChromaFlood200.

Singapore-501