Η Robert Juliat Ακολουθεί Tους Take That Στην Περιοδεία 2015

29/07/2015


Οι κορυφαίοι διεθνείς ποπ καλλιτέχνες “Take That” αυτό τον καιρό προωθούν το νέο τους άλμπουμ , ΙΙΙ, στη περιοδεία τους 2015 με επτά followspot Robert Juliat παίζοντας μείζονα ρόλο στην ανάδειξη των καλλιτεχνών και των σκηνικών που τους περιβάλλουν.

 

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Kim Gavin, έχει επινοήσει μια παράσταση με πολλά θεατρικά συμπεριλαμβανομένων εναέριων ακροβατικών που λαμβάνουν χώρα σε ένα μεγάλο σκηνικό με μια πολυεπιπέδη  κεντρική σκηνή που σχεδιάσει ο Misty Buckley.

 

Ο σχεδιαστής φωτισμού Tim Routledge ανέλαβε την παραγωγή ενός σχεδιασμού με “μια πολύ θεατρική εμφάνιση αλλά και με πολύ ποπ ύφος”. H τεράστια εξέδρα περιέχει ένα μεγάλο αριθμό ισχυρών φωτιστικών και LED βίντεο οθόνες.  Ως εκ τούτου, ο Routledge, χρειάζεται δυνατά followspots για να αντιμετωπίσουν το φως που προέρχεται από τις βίντεο οθόνες αλλά και να καλύπτουν την τεράστια αρένα.

 

Διάλεξε 3 Lancelots HTI 4000W της Robert Juliat ως τα κύρια φωτιστικά που θα ακολουθούν τους καλλιτέχνες, μέλη της ορχήστρας.  “Τα Followspots δεν έπρεπε να είναι απλώς δυνατά, ώστε να καλύπτουν το χώρο και να ξεχωρίζουν αλλά λόγω του θεατρικού χαρακτήρα της παράστασης έπρεπε να έχουν και θεατρική φινέτσα.” Η Robert Juliat ήταν η προφανής επιλογή καθώς τα χαρακτηριστικά τους δίνουν στο χρήστη την επιλογή να τους χρησιμοποιήσει με τη λεπτότητα ενός θεατρικού προβολέα χωρίς τους θορύβου που τυχόν έχουν οι προβολείς που προορίζονται για περιοδείες.

 

Τα Lancelot Followspot ενισχύθηκαν στο μπροστινό μέρος της σκηνής από αριστερά και δεξιά από τέσσερα Victor 1800MSR followspot.  Ο Routledge τα χρησιμοποίησε για να αναδείξει θεατρικά άλλων ερμηνευτών συμπεριλαμβανομένων των εναέριων ακροβατικών καθώς και για να συμπληρώσει τους τρεις βασικούς καλλιτέχνες από τα δεξιά και αριστερά της σκηνής.

 

Ο Routledge επέλεξε να τρέξει την παράσταση ο ίδιος: «Είναι μια πολυάσχολη επίδειξη και μια πραγματική ευκαιρία να «ανεβάσω» τη θέση χρησιμοποιώντας ποικίλες δεξιότητες. Αποδείχθηκε μια πραγματική εμπειρία για μένα.  Πολύ χρήσιμο, και, ως συνήθως με την Robert Juliat, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι δε συνάντησα καθόλου προβλήματα."

 

Οι Take That περιοδεύουν αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταά θα συνεχίσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη το φθινόπωρο με μια ομάδα με επικεφαλή τον διευθυντή παραγωγής Chris Vaughan με τη βοήθεια του τεχνικού διευθυντή, Phil Broad.