Δώστε Γεύση Στο Φωτισμό Σας…

28/05/2015


Λέγεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε για να ζήσουν ... ενώ οι Γάλλοι  ζούμε για να τρώμε. Στη Γαλλία, το μαγείρεμα είναι πάντα μια εμπειρία από μόνη της, μια ανακάλυψη από ξεχωριστές και λεπτές γεύσεις.

 

 

Η Robert Juliat εφαρμόζει αυτές τις γαλλικές αρχές στο φωτισμό... ζούμε για να φωτίζουμε, και αυτό το καλοκαίρι θα σας παρουσιάσουμε μια νέα συνταγή που ονομάζεται DALIS, που θα προσθέσει  μπαχαρικά στο κυκλοραμά σας  με αποκλειστικά συστατικά και τεχνικές.


Το κυκλόραμα DALIS είναι το νέο Cyclorama wash LED σχεδιασμένο από την  Laser Imagineering τια την Robert Juliat. Δημιουργήθηκε για θεατρικές, τηλεοπτικές  και ψυχαγωγικές εφαρμογές, το DALIS συνδυάζει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων.  Με ασύμμετρους ανακλαστήρες που εξαπλώνουν το φως  ομοιόμορφα πάνω από κάθετες επιφάνειες (αποκλειστικά στο DALIS), το DALIS παρέχει μαζική έξοδο σε όλο το φάσμα των χρωμάτων. Εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα ψύξης χωρίς ανεμιστήρα, προσφέρει αθόρυβη λειτουργία που το καθιστά ιδανικό για ευαίσθητες  στο θόρυβο εφαρμογές όπως όπερες και στούντιο ήχου.

 

Προσθέστε μια πρέζα χρώμα ...
Το DALIS ενσωματώνει οκτώ χρώματα LED, κόκκινο, πράσινο, μπλε, Royal Blue, Amber, Κυανό, θερμό λευκό (2200K) και ψυχρό Λευκό (6500Κ). Η επιλογή αυτών των έξι χρωμάτων σε συνδυασμό με τα δύο λευκά δίνει πρόσβαση σε μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Τα λευκά προσθέτουν χρωματικό αποκορεσμό με αποτέλεσμα μια εντυπωσιακή παλέτα παστέλ αποχρώσεων.   Κάθε LED  μπορεί να ελεγχθεί ανεξάρτητα, έως και 16-bit, παρέχοντας έναν έξυπνο συνδυασμό άπειρων αποχρώσεων.

 

... Και μια χούφτα οπτικής
Μέρος της μυστική συνταγής του DALIS είναι ο οπτικός σχεδιασμός , κατασκευασμένο από πατενταρισμένα micro οπτικά συστήματα αντανάκλασης που παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης.   Καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις  που έχει ένα θέατρο ή μια όπερα από ένα κυκλόραμα το DALIS παρέχει κατευθυνόμενη παραγωγή φωτός για να δημιουργήσει χρωματικές παραλλαγές με ομαλή μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο και που μπορούν να διαχωριστούν για να δημιουργήσουν τέσσερις ξεχωριστές χρωματικές ενότητες.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

• Extruded aluminium  housing

• Dimensions: 100cm x 14cm x 16 cm

• Power: 300W

• Power and data daisy chain

• Fanless system - Electronic thermal management system

• Flicker-free for TV studio compliance

• Compatible with DMX / RDM / ARTNET / SACN / Manet ...

• System setup locally (keypad / NFC) and remotely by RDM or TCP/IP - integrated display

• Flexible QuickRig mounting system