Νέα MagicQ MQ1000 Stadium Console

09/01/2015


ChamSys ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας νέας κονσόλας , την MagicQ MQ1000 Stadium - κορυφαία κονσόλα για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Με τη διπλή 21,5 ιντσών full HD οθόνη αφής, 500 universe, ενσωματωμένη απεικόνιση του φωτισμού και των μέσων ενημέρωσης, σπονδυλωτά ανταλλακτικά και μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή,  η κονσόλα αυτή δεν μοιάζει με καμία άλλη.

 


Ο Tony Cameron Διευθυντής Πωλήσεων της ChamSys σχολίασε: «Η MagicQ MQ1000 Stadium  διευρύνει τις κονσόλες μας προσφέροντας τρία χαρακτηριστικά-. το μικρό μέγεθος με το οποίο  μπορείτε να ταξιδέψετε στην καμπίνα του αεροπλάνου, το Pro με τη δύναμη και την ευελιξία και τις υψηλές προδιαγραφές.  Κατά τα τελευταία χρόνια έχουμε αυξήσει τη δυνατότητα των MagicQ με οπτικοποίηση και MagicHD media player έτσι ώστε να γίνεται  χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και όλα αυτά σε μία κονσόλα ".


Η MagicQ MQ1000 Stadium  είναι πλήρως συμβατή με τις κονσόλες της σειράς MagicQ Pro και το MagicQ Compact  που  καθιστά εύκολο για τους χρήστες να ανταλλάξουν μεταξύ τους διαφορετικές κονσόλες MagicQ.