Το Νέο COLORado 1-Quad Zoom Tour

08/01/2015


SUNRISE, Fla -. Με βάση την ισχυρή ζήτηση μεταξύ των σχεδιαστών φωτισμού για Κολοράντο 2 Quad-Zoom Tour RGBW πλύση τοποθέτησή του, η Chauvet Professional εισήγαγε μια πιο συμπαγής εκδοχή, το COLORado 1-Quad Zoom Tour. Η νέα μονάδα PAR-style προσφέρει τα ίδια αξιόλογα χαρακτηριστικά που έκαναν το πρώτο κορυφή στις πωλησεις - όπως Quad-Color LED, ευρύ ζουμ και multiple dimming curves - αλλά είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μικρότερων παραγωγών και χώρων.

 

 

Αν και πιο μικροκαμωμένο από τον προκάτοχό του μόλις 6,8 kg και 13. 334 x 235 x 190, το COLORado 1-Quad Zoom Tour προσφέρει σημαντικά στοιχεία για το μέγεθός του. Εξοπλισμένο με επτά 15-watt Quad-Color LEDs (κόκκινο, πράσινο, μπλε, λευκό), εκπέμπει μια εντυπωσιακή έξοδο 3.358 lux στα 5 μέτρα ( 8 ° ακτίνα). Όπως και το πρωτότυπο, το COLORado 1-Quad Zoom Tour παρέχει εξαιρετικά ομαλή και ακριβή ανάμειξη χρωμάτων RGBW, η οποία μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα είτε μέσω DMX. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασίας χρώματος  από 2800 έως 10000K, με ενσωματωμένες προεπιλογές θερμοκρασίας χρώματος.

 

"Οι πελάτες μας μας έλεγαν διαρκώς ότιτους άρεσαν τα πάντα σχετικά με το COLORado 2-Quad Zoom Tour - από τη λαμπερή απόδοση και τα ζωηρά χρώματα, στην  μεγάλη ευελιξία που παρέχεται από το εύρος του  ζουμ και των καμπυλών dimming" δήλωσε ο Ben Dickmann, Product Manager της Chauvet Professional . "Γι 'αυτό και αποφασίσαμε  να προσφέρουμε ένα μοντέλο - μια κλίμακα κάτω- σχεδιασμένο για εφαρμογές που δεν απαιτούν τόση πολύ ισχύ.  Βασικά, το COLORado 1-Quad Zoom Tour είναι μικρότερο και πιο ελαφρύ, γεγονός που το καθιστά εύκολο στην μεταφορά και στο σετάρισμα . Αλλά έχει την ίδια επαγγελματική ποιότητα και ευέλικτα χαρακτηριστικά ."

 

Το COLORado 1-Quad Zoom Tour είναι τόσο ευέλικτο όσο μεγαλύτερο ξαδερφάκι του , που είναι εξοπλισμένό με τα ίδια επαγγελματικά εργαλεία που το καθιστούν εύκολα προσαρμόσιμο σε διαφορετικές ανάγκες και εφαρμογές σχεδιασμού. Βασικά χαρακτηριστικά του,  είναι το μεταβλητό ζουμ 8 ° -30 °, ελεγχόμενη με το χέρι ή μέσω DMX, το οποία δίνει στους σχεδιαστές τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη συσκευή σαν ένα wash ή beam - ή και τα δύο στην ίδια εξέδρα.

 

Για μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό, το COLORado 1-Quad Zoom Tour προσφέρει πολλαπλό επιλέξιμο dimming, το οποίο διαθέτει 16-bit dimming για εξαιρετικά ομαλή σβήσιμο. Όταν λειτουργεί με DMX, οι χρήστες έχουν εννέα διαφορετικά προφίλ για να επιλέξουν (3, 4, 5, 6, 7, 10-, 12-. 17 ή 25 καναλιών), που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από απλές σε πιο περίπλοκες επιλογές προγραμματισμού.

 

Με τον ευέλικτο σχεδιασμό του και τον προγραμματισμό του, το COLORado 1-Quad Zoom Tour είναι ιδανικό για συναυλίες, θέατρα, νυχτερινά κέντρα, παραγωγές, εκθέματα και εκδηλώσεις όλων των τύπων. Στιβαρή κατασκευή, είτε σε εσωτερικούς χώρους είτι στο δρόμο ή σε μόνιμες εγκαταστάσεις. Επιπλέον, επειδή λειτουργεί πολύ ήσυχα και χωρίς τρεμόπαιγμα, το σταθερό φώς του το κάνει πολύ καλό και για χρήση σε στούντιο.   "Βασικά, τόσο το COLORado 1-Quad Zoom Tour  όσο και το COLORado 2-Quad Zoom Tour είναι τέλεια για τριγύρω από RGBW φώτα colorwash," συνόψισε Dickmann, "και τώρα οι επαγγελματίες φωτισμού μπορούν να έχουν την επιλογή στο μέγεθος."

 

Άλλα χαρακτηριστικά του COLORado 1-Quad Zoom Tour περιλαμβάνουν ενσωματωμένα αυτοματοποιημένα προγράμματα, ένα μεταβλητό strobe εφέ (0 έως 20 Hz), και μια αναμονή για φίλτρο. Με τη λειτουργία πολλαπλής τάσης (100-240 VAC, 50/60 Hz), το φωτιστικό περιλαμβάνει συνδέσεις εισόδου / εξόδου Neutrik® powerCON® και 3- και 5-pin εισόδους DMX, καθώς και συνδέσεις εξόδου. Μέχρι 14 μονάδες μπορούν να συνδέονται στα 120volt, 25 μονάδες σε 208volt, και 27 μονάδες στα 230volt.