Αισθησιασμός Followspot στην LDI

08/01/2015


LDI2014,  αυτή τη χρονιά το Λας Βέγκας έζησε διπλό ενθουσιασμό γύρω από τα προϊόντα της Robert Juliat, καθώς δύο περίπτερα εξέθεσαν τα νεότερα προϊόντα  followspots, profile και fresnels της Γαλλικής κατασκευάστριας εταιρίας.

 

 

Το περίπτερο της Robert Juliat στο Las Vegas εμφάνισε δημοφιλή προϊόντα της συμπεριλαμβανομένου τη σειρά LED profile και μερικά από τα δυνατά της followspot.

Ταυτόχρονα o νέος Αμερικανός εκπρόσωπος της σηματοδότησε την πρώτη του εμφάνιση με την προβολή των ολοκαίνουργιων followspot Merlin και Roxie.

 

To Merlin έκανε τα μαγικά του

Στην LDI 2014 έγινε η εμφάνιση του νέου touring followspot, Merlin.  To  Merlin είναι το

αποκορύφωμα ενός φιλόδοξου σχεδίου για να παράγουν ένα ισχυρό, ανθεκτικό followspot για την αγορά των περιοδειών (touring).

 

«Η Αμερική είναι το σπίτι των μεγάλων περιοδειών (megatour), με γήπεδα ροκ, μεγάλες εκκλησίες και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αποτελούν ουσιαστικό μέρος του πολιτισμού της», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος, Φρανσουά Juliat της Robert Juliat. "Το Merlin είναι το δυνατό θηρίο που περίμεναν αυτές οι αρένες."

 

Με την απόδοση του να ξεπερνάει την 2500W HMI λάμπα και με ένα εύρος δέσμης μεταξύ 3°-12°, το Merlin, καλύπτει μακρινές και μεσαίας απόστασης ρήψεις.  To Merlin προσφέρει μια απόδοση που επισκιάζει την διαρκώς αυξανόμενη ισχύ του οπίσθιου  LED φωτισμού και των γιγαντοοθονών ενώ με το νέο σχεδιασμό του είναι εύκολο στην εγκατάσταση, στη εγκατάσταση κι αρκετά ανθεκτικό στις συνεχής μεταφορές.

 

Η αντίδραση από τους επισκέπτες ήταν ίδια με αυτή της Plasa στο Λονδίνο, καθολικός ενθουσιασμός κι αποδοχή από όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρίες.

 

"Το Μέρλιν αντιπροσωπεύει ένα νέο πρότυπο σε followspots κατάλληλο για περιοδείες», λέει ο Brian Ντάουντ Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της ACT . "Η στιβαρή ποιότητα κατασκευής, ο εργονομικός σχεδιασμός και τα  ανώτερα οπτικά του συστήματα το τοποθετούν σε μια κατηγορία από μόνη της. Το Merlin έχει σχεδιαστεί για να ανταπεξέλθει στις  προκλήσεις μιας περιοδείας. "

 

Από το μεγάλος rocker στο μικρό Roxie:

Μια άλλη έκπληξη που υπήρχε στα περίπτερα για τους επισκέπτες ήταν το Roxie,το πρώτο LED followspot από την Robert Juliat.

 

Με παρόμοιες διαστάσεις με το Buxie, το Roxie, κατασκευάστηκε για σχολεία και για χώρους μικρών διαστάσεων.  «Η Αμερική έχει από τα μεγαλύτερα σχολεία στον κόσμο, καθιστώντας την LDI το ιδανικό show για να παρουσιαστούν τα νεότερα προϊόντα μας " λέει ο Claus Spreyer Διευθυντής Πωλήσεων της Robert Juliat. "Είμαστε ενθουσιασμένοι από την αποδοχή που  γνώρισε το Roxie,  η οποία επιβεβαιώνει τη θέση μας ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές φωτισμού δίνοντας στους πελάτες μας αυτό που θέλουν."

 

"Εντυπωσιάστηκα με την απόδοση φωτός, τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του νέου Roxie LED της  Robert Juliat», δηλώνει ο Marty Lazerus, Πρόεδρος του Σικάγο Spotlight, όταν δοκίμασε το Roxie στη περίπτερο της  . "Νομίζω ότι αυτή είναι η πρώτη πραγματική πρακτική εφαρμογή  αυτής της αναδυόμενης πηγή φωτός σε ένα followspot.  Είναι πολύ ωραίο να έχουμε αυτού του είδους  τις  επιδόσεις σε συνδυασμό με τη συνήθη αξεπέραστη ποιότητα της Robert Juliat. "

 

"H LDI όχι μόνο έδωσε στη Robert Juliat τη δυνατότητα για διπλή έκθεση των προϊόντων της, αλλά εδραίωσε με επιτυχία τη νέα σχέση μας με της ACT», συνεχίζει ο Claus Spreyer.

"Η ACT Lighting βρίσκεται σε ιδανική θέση για να αναπτύξει την παρουσία της Robert Juliat στην αμερικανική αγορά ενώ έχει επίσης μια ευρεία προσέγγιση και κατανόηση των σχολείων στην αγορά των ΗΠΑ."