Δημιουργία Ενθουσιασμού στην LDI

08/12/2014


LAS VEGAS – H Chauvet Professional έχει απολαύσει πολλά επιτυχημένα LDI shows, αλλά αυτό του 2014 έθεσε ένα νέο πρότυπο, όχι μόνο για τις επαγγελματικές επαφές που  δημιουργούνται, αλλά και για τον ενθουσιασμό του επισκέπτη. «Μοιάζει να είχαμε περισσότερες επαφές από ποτέ», δήλωσε ο Berenice Chauvet, αντιπρόεδρος της Chauvet Professional. "Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα θετικός χωρίς κοιτάξω πρώτα τα στοιχεία από το παρελθόν, αλλά ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι ποτέ δεν έχω δει τόσο πολύ ενθουσιασμό για τα νέα προϊόντα μας."

 

 

Μεταξύ αυτών που τράβηξαν την προσοχή  ήταν δύο νέα φωτιστικά από τη σειρά Ovation της Chauvet Professional: το ελλειψοειδές Ovation ED-190WW και το Fresnel Wash Ovation FD-165WW , τα οποία και τα δύο έχουν τη μοναδική ικανότητα να λειτουργούν εξίσου καλά σε συστήματα συνεχούς dimming (όπως οι λαμπτήρες πυρακτώσεως) καθώς και σε συστήματα DMX (όπως τα LED φωτιστικά).

 

 

Αυτή η επαναστατική τεχνολογία επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να προσθέσουν dimmable LED φωτιστικά στον εξοπλισμό τους,  μία μονάδα κάθε φορά, χωρίς να προβούν σε μια δαπανηρή επένδυση. "Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που αντιμετώπισε ο Μπεν Dickmann, διευθυντής προϊόντων Ovation, ήταν ‘πότε θα είναι διαθέσιμα’ ”, και η απάντηση είναι , στις αρχές του 2015.

 

 

Επίσης, ελκυστικό και προκάλεσε πολύ θαυμασμό,το νέο Rogue RH1 Hybrid. Συνδυάζοντας τα καλύτερα των beam και των σποτ φωτιστικών, προσέλκυσε αμέσως  έντονη προσοχή με την παραγωγή των 111.000 lux στα 15 μέτρα, τα έντονα χρώματα (χρωματικός τροχός του έχει 13 ζωντανά χρώματα) και τις κλειστές γωνίες δέσμης 1 ° -45 ° σε λειτουργία Beam και 3 ° -10 ° σε λειτουργία Spot.

 

 

Το Rogue RH1 Hybrid κέρδισε αμέσως φίλους στην LDI με την  "ονειρική" συλλογή των οπτικών του εφέ.  Για αρχή, υπάρχουν δύο πρίσματα - ένα 5-facet και ένα 8-facet - τα οποία είναι ανεξάρτητα ελεγχόμενα και μπορεί να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό για να προσθέσουν εκθαμβωτική βάθος και στρώματα. Υπάρχει επίσης ένα εφέ frost που σε συνδυασμό με το πρίσμα 8-facet, δημιουργεί ένα διαφορετικό αλλά επίσης σημαντικό opaque αποτέλεσμα. Το  Frost προσθέτει την ευελιξία ενός wash σε αυτό το ήδη γνώριμο φωτιστικό. Για επιπλέον δημιουργικές επιλογές, το φωτιστικό είναι εξοπλισμένο με δύο τροχούς gobo, ένα περιστρεφόμενο και ένα στατικό, για δυναμική προβολή της εικόνας.

 

 

Στο κέντρο του περιπτέρου και πάνω σε μια τράσα στο σχήμα διαμαντιού ήταν το Next NXT-1, κινητό LED Panel.  Με 25 25 pixel-mappable Quad-Color RGBW LEDs που δημιουργούν έξοχες εικόνες, το NXT-1 τρέχει σε Art-Net ™, Kling-Net, καθώς και σεπρωτόκολλα DMX. Τα πάνελ μπορούν να ελεγχθούν από κονσόλες φωτισμού ή media servers για να παρέχει ολοκληρωμένο έλεγχο.

 

 

“Ο χρόνος στην LDI πέρασε πολύ γρήγορα για την ομάδα μας, γιατί ήμασταν τόσο απασχολημένοι που δεν πήραμε ανάσα”, είπαν από τη Chauvet. “Φύγαμε από το Λας Βέγκας κουρασμένοι, αλλά πολύ αναζωογονημένοι από την ανταπόκριση που λάβαμε στην επίδειξη. Ο ενθουσιασμός των επισκεπτών μας ήταν μεταδοτική! Εκ μέρους όλων στην Chauvet Professional, θέλω να τους ευχαριστήσω για το καταπληκτικό show. "

Rogue_hybrid