Τα Lancelots Της Robert Juliat Στο Cotai Arena, Macau

28/08/2013


Η Pacific Lighting (HK) Ltd, επίσημος αντιπρόσωπος της Robert Juliat στο Χονγκ Κονγκ και στο Μακάο, έχει προμηθεύσει με άλλα 3 Lancelot 4000W followspots ΗΤΙ Robert Juliat, το θεάτρο 15000 θέσεων Arena Cotai στο Μακάο.

 

 

Βρίσκεται στο διάσημο Strip Cotai Μακάο, το Arena Cotai είναι μέρος του ενετικού ® Μακάο Resort-Hotel, ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

 

Τα νέα Lancelots RJ θα αυξήσουν το υπάρχον φωτιστικό υλικό του θεάτρου, το οποίο διαθέτει ήδη τέσσερα από αυτά τα ισχυρά followspots.

 

Xωρίς αμφιβολία, τα Lancelots RJ τέθηκαν σε καλή χρήση όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το εξαιρετικά δημοφιλές και πολυσύχναστο χώρο. Από τότε που άνοιξε το 2007, το Arena Cotai στο The Venetian Macao έχει φιλοξενήσει μεγάλες συναυλίες όπως της Lady Gaga και της Celine Dion, μεγάλα ονόματα όπως την Rihanna και τον Justin Bieber που αναμένεται να παίξει αυτό το φθινόπωρο, αθλητικές εκδηλώσεις και διεθνή τηλεοπτικά βραβεία καθώς και τα Ασιάτικα Music Awards.   Δύναμη, εύκολη λειτουργία και η αξιοπιστία είναι συνεπώς απαραίτητα στα followspots που χρησιμοποιούνται στον χώρο.

 

"Οι Εξέδρες φωτισμού γίνονται όλο και μεγαλύτερες και φωτεινότερες με πολλά κινούμενα φώτα, ώστε, όταν αποφασίσαμε ότι έπρεπε να αυξηθεί ο αριθμός μας σε followspots τα Lancelot της  Robert Juliat ήταν μια εύκολη επιλογή», λέει ο Nuno Lopes, Βοηθός Αντιπρόεδρος της Ψυχαγωγίας του Venetian Macau Limited.

 

"Τα Lancelots είναι ιδανικά για να καλύψουν τις μεγάλες πλάγιες αποστάσεις. Είναι, επίσης, flicker-free, αξιόπιστα και με εξαιρετικά επίπεδο beam που είναι τόσο απαραίτητο για τις τηλεοπτικές εκπομπές. "

 

Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και εξελιγμένο followspot, το Lancelot είναι επίσης ένα μοναδικός προβολέας που προσφέρει επιλογές,  ενός περιστρεφόμενου gobo-changer, animation wheel και πλήρης μείξη χρωμάτων με τη χρήση φίλτρων gel. Παράλληλα με τις συνήθεις λειτουργίες των φωτιστικών RJ, το Lancelot έχει εξαιρετική ψύξη και  είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

 

"Το Lancelot είναι μια προφανής επιλογή για το Arena Cotai όπου η ποικιλία των εκδηλώσεων απαιτεί ένταση και αξιοπιστία χωρίς συμβιβασμούς», λέει ο διευθυντής της Pacific Lighting, Hugh Chinnick.  «Είμαστε πάντα ευτυχείς όταν ένας πελάτης επιστρέφει σε μας για περισσότερα καθώς δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση ότι εμείς, και η Robert Juliat, τους παρέχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις ανάγκες τους."