Τα Elidy LED Screens

24/09/2012


Τί είναι το Elidy;


Το Elidy δεν είναι τίποτα λιγότερο από το πρώτο LED matrix φωτιστικό στον κόσμο ικανό να προβάλλει ογκομετρικά γραφικά! Το Elidy συνδυάζει τα υψηλής απόδοσης και βαθμονομημένα, θερμά λευκά LEDs του, με ειδικά οπτικά, ώστε να παράγουν εξαιρετικά στενές ακτίνες που υπερβαίνουν κατά πολύ την ένταση των LED οθόνων.

 

Το Elidy είναι ένας πίνακας από 5 x 5 πολύ υψηλής ισχύος LED, διευθύνεται από τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα, είναι ο πρώτος LED τοίχος ικανός να προβάλλει φώς!  Η απόδοσή του υπερβαίνει εκείνη της πρότυπης LED οθόνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει εφφέ προβολέων. Είναι σε σπονδυλωτή μορφή, που βασίζεται γύρω από ένα ενιαίο προβολέα από 25 LEDs (1 sq.ft), τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν για να σχηματίσουν μέχρι 225 LEDs (1 m2) και τοποθετημένα σε οθόνες, στήλες, ή κάθε άλλη μορφή και οποιασδήποτε γωνίας.

 

Εκπληκτική δυνατότητα dimming


Χάρη στον επαναστατικό LED σχεδιασμό του οδηγού του, το Elidy είναι το μοναδικό προϊόν της κατηγορίας του για να προσφέρει τέλεια ομαλό ντιμάρισμα πλήρες φάσματος. Το πατενταρισμένο σύστημα του Elidy πραγματοποιεί dimming  ευρέως φάσματος, με εξαιρετικά λεπτή ρύθμιση της έντασης που επιτρέπει την εκπληκτικά ομαλό ντιμάρισμα πάνω από 100.000 ανεπαίσθητα βήματα με καμία απολύτως διακοπή, ή βηματισμό κατά to fade up ή fade down. Το ντιμερ του Elidy μιμείται των παραδοσιακών tungsten πηγών με τρόπο που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε θέατρα ή Στούντιο όπου η υψηλή ποιότητα LED dimming είναι απαραίτητη.

 

Διαχείριση των δεδομένων μέσω Αrtnet!


Το Elidy υλοποιεί ένα πολύ προχωρημένο, αν και διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη, pixel-mapping interface που το καθιστά ιδανικό για τη δημιουργία πραγματικά funky animations, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες. Η διαχείριση των δεδομένων γίνεται με τη χρήση συμβατικών DMX αλυσιδωτών συνδέσεων (daisy chain), αλλά επίσης και πιο ασυνήθιστα μέσω του μοναδικού artnet με αλυσιδωτή σύνδεση που είναι τόσο απλούστερη και ταχύτερη από ό, τι οι συμβατικές συνδέσεις αστέρα.

 

Elidys3