Nεα Miro Cubes™

11/09/2012


H Rosco ανακοινώνει ότι έχει συστήσει μια κοινή επιχείρηση συνεργασίας με την εταιρεία The Black Tank, μια προηγμένη ομάδα μηχανικών που βρίσκεται Βόρεια της Βοστώνης, στην Μασαχουσέτη για να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να διανείμουν LED φωτιστικά για τον κλάδο της διασκέδασης και της αρχιτεκτονικής.

 

Το άμεσο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας μπορείτε να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στα εγκαίνια της έκθεσης IBC στο Άμστερνταμ και στην PLASA στο Λονδίνο, όπου Rosco έχει κάνει το ντεμπούτο του Miro Cube ™,μια νέα σειρά από φώτα wash βασισμένη στα επιτυχημένα φωτιστικά Blaster Brick της Black Tank. Τρία φωτιστικά σώματα - Miro Cube ™ 4C, Miro Cube ™ WNC, και Miro Cube ™ UV, καθώς και μια σειρά καινοτόμων αξεσουάρ τοποθέτησης - που απευθύνονται σε επαγγελματίες φωτισμού, στον τομέα της ζωντανής ψυχαγωγίας, για μουσεία, ταινίες & τηλεόραση και την αρχιτεκτονική και τα θεματικά πάρκα.

 

"Πρώτα απ 'όλα, τα προϊόντα είναι φανταστικά. Η μηχανική είναι τόσο κομψή και η φωτιστική απόδοση είναι εκπληκτική. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό βγαίνει από αυτόν τον μικρό 4 ιντσών κύβο" λέει ο Joshua Alemany, ο Διευθυντής Προϊόντων της Rosco. "Αλλά η Rosco πραγματικά επένδυσε στην ποιότητα του φωτός περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μέχρι τώρα είχαμε αντισταθεί να ορμήσουμε στην τεχνολογία φωτισμού LED, γιατί θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τη σωστή ισορροπία όμορφων και λεπτών αποχρώσεων, την πιστή απόδοση των χρωμάτων και τα κολακευτικά λευκά, παράλληλα χτυπώντας την τιμή στο σημείο εκείνο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πυρήνα των πελατών μας σε όλο τον κόσμο - η πλειοψηφία των οποίων εξακολουθούν να αγωνίζονται με πετσοκομμένους προϋπολογισμούς. Τα παιδιά στην The Black Tank έχουν βγάλει κάτι εκπληκτικό, που κάποιος πρέπει να το δεί για να το πιστέψει. "

 

Η Rosco θα φέρει αυτά και άλλα μελλοντικά προϊόντα στην αγορά σε όλο τον κόσμο, καθώς και την διαχείριση και την διεύρυνση των πωλήσεων, το μάρκετινγκ και τη διανομή, ενώ η The Black Tank θα επικεντρωθεί στον καινοτόμο σχεδιασμό και τις μηχανικές εξελίξεις που βρίσκονται στην καρδιά αυτών των προϊόντων.  Ο Rob Kodadek, Πρόεδρος της The Black Tank, προσθέτει " η The Black Tank είναι πραγματικά καλή στο τμήμα τεχνολογίας. Πολλοί απο εμάς έχουν εργαστεί στο φωτισμό LED από τότε που πρωτοεμφανίστηκε σε αυτή την βιομηχανία, και στις πρώτες ομάδες στην Color Kinetics οπότε γνωρίζουμε τί κάνει τα LEDs να πηγαίνουν καλά, τί χρειάζεται ακόμη για να βελτιωθούν, και να ξέρουμε πώς να πάμε εκεί. Το πάθος μας είναι να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, χωρίς να χρειάζεται να φτιάξουμε μια Lamborghini που μόνο η ελίτ μπορεί να αντέξει οικονομικά. Θέλουμε να σκέφτεται κανείς φεύγοντας:  "Δεν υπάρχει τρόπος αυτό το μικρό φως να κάνει αυτό. Και για πόσο;!” “H Rosco έχει 100 χρόνια σχέσεις με τους διανομείς, σχεδιαστές φωτισμού και τους αρχιτέκτονες και σε όλο τον κόσμο. Δεν θα μπορούσε παρά να είναι η καλύτερη εταιρεία για να φέρει αυτά τα φώτα στην αγορά. Μαζί, θα πάμε να κάνουμε καταπληκτικά πράγματα. "

 

Το ταίριασμα μεταξύ Rosco και The Black Tank είναι προφανές αν αναλογιστεί κανείς τα φωτιστικά και τα δίκτυα πώλησης. Αλλά είναι εξίσου σαφές ότι υπάρχει μια πραγματική συνέργεια μεταξύ των τριών ιδρυτών της The Black Tank και των ανθρώπων που βρίσκονται στη Rosco. Ο Mark Engel, Γενικός Διευθυντής της Rosco, λέει χαρακτηριστικά: «Χρειαζόμασταν μηχανική και δεξιότητες σχεδιασμού στο υψηλότερο επίπεδο και εκείνοι χρειάζονται την μακροχρόνια εμπειρία μας και τις σχέσεις μας στη βιομηχανία, αλλά πολύ πιο σημαντικό, ο Rob Kodakek και οι συνεργάτες του χτύπησαν μια χορδή άμεσης ανταπόκρισης με το προϊόν, το marketing και το οικονομικό μας επιτελείο ... και αντίστροφα. Το επιχειρηματικό τους πνεύμα είναι μεταδοτικό και η εκτίμησή μας για τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά τους ήταν εξίσου εντυπωσιακή.

 

"Σε μια κοινό εγχείρημα, όπως αυτό, μια σειρά από ζητήματα έπρεπε να επιλυθούν. Αλλά αν η ανθρώπινη χημεία είναι σωστή - όπως είναι εδώ - δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο η επιτυχία στην όψη".

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Cube Rosco Miro ™ φωτιστικά πηγαίνετε στο: http://www.rosco.com/lighting/mirocubes.cfm

Led_cube_rosco_2012