• 09/09/2015 Η Pulsar Συμβάλει Στον Εορτασμό 50 Χρόνων Ανξαρτησίας της Σιγκαπούρης

  Η φετινή Ημέρα της Ανεξαρτησίας στη Σιγκαπούρη θεωρήθηκε η μεγαλύτερη και η χώρα προετοιμαζόταν για μήνες και στην πόλη της Σιγκαπούρης κηρύχθηκε τετραήμερη επέτειος/γιορτή

  Περισσότερα »
 • 25/02/2014 AR111 Fixtures Φωτίζουν τα Sky Sports Studios

  Το Sky Broadcasting πρόσφατα στράφηκε στη White Light για συμβουλές ως προς τη νέα εγκατάσταση παραγωγής στο studio αθλητικών προγραμμάτων. Το έργο αναμόρφωσης του Sky στούντιο 4 και 5 για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνδυάζει δύο χώρους με νέα διάταξη και σχεδιασμό. Για το έργο αυτό η White Light πρότεινε Pulsar ChromaAR111 φωτιστικά μεταξύ άλλων για τον εξοπλισμό του στούντιο.

  Περισσότερα »
 • 30/01/2014 Cambridge Light: Ένα Νέο Εμπορικό Σήμα της Pulsar

  H Pulsar Light of Cambridge Ltd. (Pulsar), είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την άφιξη του Cambridge Light, ένα νέο εμπορικό σήμα της εταιρείας που απευθύνεται σε λευκά φωτιστικά αρχιτεκτονικής εμπορικής αλλά και βιομηχανικής εφαρμογής.

  Περισσότερα »
 • 25/07/2013 Ένα Τέλειο Έργο - Snog, St Johns Wood

  H εταιρία Snog Pure Frozen Yogurt ζήτησε από την εταιρία Cinimod Studio να ανανεώσει τον σχεδιασμό των καταστημάτων λιανικής του πώλησης. Το έργο καλείται να καλύψει την έννοια “ένα Βρετανικό καλοκαίρι που δεν τελειώνει ποτέ” –μια 2η έκδοση του ήδη βραβευμένου εσωτερικού σχεδιασμού τους- και η Cinimod επέλεξε τα LED Pulsar που ήταν τα μοναδικά που πληρούσαν τις προδιαγραφές.

  Περισσότερα »
 • 28/03/2013 Pulsar ChromaPowerPix200 στην Tηλεοπτική Eκπομπή Blue Peter

  Η τελευταία προσθήκη στη σειρά ChromaRange Tri Colour της Pulsar το ChromaPowerPix200 πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε στην τηλεόραση στη βρετανική εκπομπή του BBC Blue Peter.

  Περισσότερα »