Αρχικά, συγκεντρώθηκε μια ομάδα από σχεδιαστές φωτισμού και σχεδιαστές ανάπτυξης προϊόντων επαγγελματικού φωτισμού για την δημιουργία μιας νέας κονσόλας φωτισμού που θα υπερνικά τα όρια των παραδοσιακών κονσόλων.

Η ChamSys ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2003 με αποστολή την ενσωμάτωση της τελευταίας τεχνολογίας στην αγορά των κονσόλων φωτισμού με στόχο την υψηλή απόδοση σε χαμηλό κόστος και με υψηλή αξιοπιστία.

Η ChamSys βρίσκεται στην μοναδική θέση να χρησιμοποιεί κατασκευαστές λογισμικού που και οι ίδιοι είναι σχεδιαστές φωτισμού, έτσι αυτό που δημιούργησαν ικανοποιεί τις ανάγκες των τελικών χρηστών και όχι των προγραμματιστών.

«Οι εργαζόμενοι μας έχουν εμπειρία για πάνω από 20 χρόνια σε όλους τους τομείς των συστημάτων φωτισμού. Η ευρεία γνώση μας σε όλα τα συστήματα, από προϊόντα φωτισμού έως τηλεπικοινωνίες και συστήματα υπολογιστών παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για την αξιοπιστία και την απόδοση των προϊόντων μας.

Έχουμε σαν δέσμευση την ικανοποίηση των αναγκών των επαγγελματιών του φωτισμού με πρωτοποριακά προϊόντα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ συνεχώς αναπτύσσουμε τις δυνατότητες τους.

Όλα τα προϊόντα ChamSys κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο με την πλήρη υποστήριξη μιας ομάδας τεχνικών, μηχανικών και προγραμματιστών λογισμικού»

  • S8001384
  • S8001387