Η σειρά φωτισμού Cloud της LightGeist είναι κατάλληλη για εταιρικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε εσωτερικούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους. Φωτισμός μας δένει το περιβάλλον δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμφάνιση ιδανική για την ανάδειξη εταιρικών ταυτοτήτων (brands) και κινούμενων εικόνων.

H LightGeist διευρύνει την εμπειρία “lightshow” στο ακροατήριο με μια ελαφριά μονάδα φωτισμού χωρίς καλώδια RGB LED που μπορεί να φοριέται ή να κρατιέται από κάθε μέλος του ακροατηρίου. Το κοινό μπορεί να κινηθεί με ελάχιστη ή χωρίς καμία επίδραση στην εικόνα ή το βίντεο. Καθώς η επικοινωνία είναι ασύρματη, χωρίς τη χρήση Wi-Fi, τα μικρά αυτά ελαφριά φωτιστικά σώματα μπορούν εύκολα να διανεμηθούν στα μέλη του κοινού.

Η LightGeist επιτρέπει στα μέλη του κοινού να γίνουν μέρος της παράστασης μέσω του των RGB LED lightsticks χωρίς τη χρήση καλωδίων. Οι κινούμενες εικόνες και τα βίντεο μπορούν να προβληθούν στο ακροατήριο χωρίς να παραμορφώνονται αν τα μέλη μετακινούνται. Καθώς η επικοινωνία είναι ασύρματη, χωρίς τη χρήση Wi-Fi, τα lightsticks μπορούν εύκολα να διανεμηθούν στα μέλη του κοινού.

  • Lightstick
  • Murrayfield01