Η Advance Tapes International Ltd είναι μια κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία ειδικών αυτοκόλλητων ταινιών που ιδρύθηκε το 1964. Χτίζει την δουλειά της στις αρχές του να ανταποκρίνεται τις απαιτήσεις των πελατών της σε σχεδιασμό προϊόντος και ποιότητα, ενώ παράλληλα θέτει τον πήχη για την αξιοπιστία και τις υπηρεσίες της σε κάθε τομέα όπου στοχεύει.

Πάντα προσαρμοζόμενη στην αναπτυσσόμενη αγορά πάντα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της. Συνεχώς επενδύοντας στους ανθρώπους, την έρευνα, την αν ανάπτυξη και τις δυνατότητες παραγωγής, η μάρκα Advance Tapes είναι διεθνώς σεβαστή.

Η γκάμα ταινιών της Advance Tapes καλύπτει τον τομέα της Ψυχαγωγίας και του Θεάματος για χρήση στο Θέατρο, την Τηλεόραση, τα Film Studios, σε Εκθέσεις και Εκδηλώσεις, Περιοδείες και Συναυλίες, καθώς και στους τομείς των Κατασκευαστικών και Συντήρησης για εσωτερική και εξωτερική χρήση, Ηλεκτρικών, Υγείας και Ασφαλείας, Ηλεκτρονικών, ΙΤ, Στρατιωτικών και Επικοινωνιών, Ναυτιλιακών και Ναυπηγικών και πολλών άλλων…

  • At201_app
  • At201_hero2