Στις 13 Φεβρουαρίου 2007 δημιουργήθηκε η Alutek, κύρια δραστηριότητα της οποίας είναι η κατασκευή συστημάτων στήριξης από αλουμίνο. Στη νέα επιχείρηση, δόθηκαν γερά θεμέλια δημιουργώντας έτσι μια νέα, γεμάτη ενθουσιασμό εταιρεία.

Ο διευθυντής παραγωγής της έχοντας εργαστεί σε γνωστές εταιρείες παραγωγής και κατασκευής αλουμινίου, προσφέρει στην Alutek την πολύτιμη εμπειρία του.

Ο εμπορικός διευθυντής είναι πολύ γνωστός στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας και της διοργάνωσης εκθέσεων και έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα. Έχει ως κύριο στόχο του να ταιριάξει τις απαιτήσεις της αγοράς με την Έρευνα και την Ανάπτυξη καθώς και τις τεχνικές δυνατότητες παραγωγής της εταιρείας.
Η Alutek έχει πλούσια εμπειρία στην ενσωμάτωση του φωτισμού με τα συστήματα στήριξης σε διαφορετικά αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα, από τηλεοπτικά στούντιο παραγωγής, θέατρα, αμφιθέατρα, πολυχώρους διασκέδασης, κλπ.

Η αποστολή της Alutek είναι να επικεντρωθεί στην ευελιξία παραγωγής τεχνικών και οικονομικών πακέτων δίνοντας απάντηση στις ανάγκες του πελάτη .

  • Iazza-popolo-roma03
  • Iazza-popolo-roma